Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάιος, 2012

Ανοιχτή επιστολή – ερωτήματα προς τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου

Κύριε Δήμαρχε, Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 17 ης Μαΐου, καταθέσατε εισήγηση για το θέμα του υπό σύσταση φορέα διαχείρισης του Φράγματος Αποσελέμη. Επειδή  η εισήγησή σας βρίθει ασαφειών και αντιφάσεων και επειδή, κατά τη γνώμη μου, αλλά και κατά τη γνώμη άλλων δημοτικών συμβούλων, που εναντιώθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ.,  η εισήγηση αυτή υπονομεύει τα συμφέροντα του Οροπεδίου και θέτει σε κίνδυνο τις γεωργικές, κτηνοτροφικές και  επιχειρηματικές δραστηριότητες των κατοίκων, αλλά και τη μακραίωνη φυσική ιστορία και κληρονομιά του τόπου μας, σας παρακαλώ να απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα επί των οποίων παραθέτω  αυτούσια αποσπάσματα από την εισήγησή σας για τον υπό σύσταση φορέα διαχείρισης του φράγματος Αποσελέμη. Οι παραδοχές σας:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ¨: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "Μαζί τα φάγαΤε" την Πέμπτη 17-5-2012 και ώρα 19:00

Από την παρουσίαση του βιβλίου "Μαζί τα φάγαΤε" 4/4/2012

Στο Πεδίο του Άρεως συνεχίζεται η 35ηΓιορτή του Βιβλίου

17/5/2012  Στο πλαίσιο της γιορτής, η παρουσίαση του βιβλίου "Μαζί τα φάγαΤε"   Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων της 35ης Γιορτής Βιβλίου 150 εκδότες στο πεδίο του Άρεως ‎ Αθήνα:  Στο Πεδίον του Άρεως επιστρέφει φέτος η Γιορτή Βιβλίου, με ένα πλήθος εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από τις 4 έως τις 20 Μαΐου. Την 35η Γιορτή Βιβλίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής (στην οποία υπάγεται το Πεδίον του Άρεως), με τη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

«Νέος θα πει ν’ αλλάξεις τον κόσμο»

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΥΓΓΕΛΑΚΗ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ Αντιδήμαρχος Ηρακλείου και Υποψήφια Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. www . despoina . eu   dsyggelaki @ hotmail . com Αυτές τις μέρες εκτός από την προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων και των υποψηφίων, που δοκιμάζονται, ομολογουμένως, μπροστά στη γενικευμένη δυσπιστία των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα, έχουμε κι έναν άλλο σκληρό, ασύγκριτα όμως πιο αγνό αγώνα: είναι η προετοιμασία των μαθητών για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Είναι ο αγώνας των μαθητών για μόρφωση και προκοπή.